Gongda elektroakustisk absorpsjonsfusjon akustikk ble avvist, aksjekurs steg 148,91% i år

- Feb 10, 2020-

Om kvelden den 12. desember tok tongda elektroakustisk co., LTD. (tongda elektroakustisk co., LTD., 002655) kunngjorde at selskapets absorpsjon og sammenslåing av wanmo akustikkteknologi co., LTD. (heretter kalt "wanmo acoustics") og relaterte transaksjonssaker ble ikke godkjent av arbeidsmøtet i fusjons- og omorganiseringsutvalget for det børsnoterte selskapet i CSRC. Handel med selskapets aksjer vil fortsette fredag 13. desember 2019
Årsaken til CSRCs avvisning er at avsløringen av det faktum at den faktiske kontrolleren av all magisk akustikk ikke har endret seg de siste tre årene, ikke er tilstrekkelig, og all magisk akustikk 'salgs- og gevinstkilder er sterkt avhengig av nærstående parter, som ikke overholder de relevante bestemmelsene i artikkel 43 i de administrative tiltakene for vesentlig omorganisering av børsnoterte selskaper.
For tiden har avonsound, et datterselskap av all magisk akustikk, blitt den kontrollerende aksjonæren i selskapet med en eierandel på 15,27% i selskapet. Endringen ble gjort i 2017.
I følge kunngjøringen er den opprinnelige kontrollerende aksjonæren for total elektrisk lyd weifang høyteknologisk, den opprinnelige faktiske kontrolleren er zhao duren, Yang jinjun, dong xiaomin, ge xiangjun. I desember 2017 signerte weifang gaoke og ai sonology, et datterselskap av wanmoacoustics, en aksjekjøpsavtale mellom weifang ai sonology technology Co., Ltd. og Weifang gaoke electronics Co., Ltd. på Shandong Gettop Acoustic Co., Ltd. Overføringen ble fullført 6. mars 2018. Etter fullført registrering av overføringen av aksjer, har den største aksjonæren og den faktiske kontrolløren av selskapet endret seg. Den kontrollerende aksjonæren har endret seg til ai sonology, og den faktiske kontrolløren har endret seg til xie guanhong.

Et par:Lydisolering Neste:Det er tre grunner til dårlig lydkvalitet