Kunnskap om profesjonell billydkonvertering Lydisolering: Disse misforståelsene om billydisolasjon

- Jan 29, 2020-

1. Er billydisolasjon nødvendig?


Det er ikke noe bekreftende svar her. Hvorvidt man skal lage lydisolering avhenger av de subjektive følelsene til syklistene på støyen fra bilen. Noen mennesker er ikke følsomme for støy, og å kjøre støyende biler som Xiali og Qiyun føles ikke ukomfortabel. Det er også mennesker som er veldig følsomme for støy. Regal vil også føle seg ukomfortabel i øret når det er omtrent 200 000 Magtons. På dette tidspunktet er lydisoleringsbehandling nødvendig. Følg derfor ikke trenden, ikke gjør lydisolering, avhenger av om du virkelig trenger den.


2. Må bilen være lydisolert?


Hvis du vil kutte av støyen, må du først forstå hvor støyen kommer fra, og kjenne til kilden til støyen, så kan vi "avhjelpe situasjonen." Mange bileiere kommer til meg for å lage lydisolering eller konsultere lydisoleringsåpningene og spør hele bilens lydisolering. Det ser ut til at de bare kjenner billydisolasjon, faktisk er ikke alle biler egnet for billydisolasjon.


For noen modeller er deres egen lydisolasjon ikke dårlig, eller bare en viss del av lydisolasjonen ikke er på plass, det er ikke nødvendig å gjøre hele bilens lydisolasjon, så lenge den er målrettet. Hvis du for eksempel bare føler at dekkstøyen er høy, trenger du bare å installere støtdempende plater på bagasjeromsdøren og hjulnavet, og så sette lydabsorberende bomull på den, vil effekten bli mye bedre, men du ikke legg den på steder der det er lett å komme inn vann, for eksempel dørpaneler Lydabsorberende bomull.


3. Brukes mer lydisolasjonsmateriale, jo bedre er lydisolasjonseffekten?


Lydisolasjonsmetoden er veldig spesiell. Hvis det ikke blir gjort bra, kan lydisoleringseffekten være dårligere enn den originale bilen. For eksempel startet en Honda Fit-bil med mange 4 dørs lydisolasjonsmaterialer, noe som er omtrent 30% mer enn dagens praksis. Etter å ha fullført den, fant jeg ut at etter at jeg hadde lukket døren, føltes den veldig øreborende. Det er å isolere for mye lyd- og høyfrekvente lyder, lavfrekvente lyder er fremtredende og følelsen av balanse går tapt. Det er en følelse av at trommehinnene blir smalt når døren er lukket. Dette er faktisk et problem. For mange!Et par:Kunnskap om billydisolasjon Neste:Bare 1% av mennesker kjenner den lille kunnskapen om lydisolerte dører og vinduer